tiistai 12. marraskuuta 2013

Jouluisia satukirjoja lasten (ja äidin) makuun

Marraskuu kohta puolivälissä!
Lunta ei ole näkynyt...
Pakkasta tosin eilen illalla taisi muutaman asteen verran olla.
Olemme pikkupoikien kanssa kaivaneet esiin kirjahyllyn kätköistä jouluisia lastenkirjoja. Näitä on aina niin ihana lukea ennen joulua! Ja lapset innostuvat tietysti näistä aina. Mutta jouluun on vielä aikaa... Neljävuotiaan elämässä tämä reilu puolitoistakuukautinen on pitkä aika. Toisaalta, ei kai se nyt haittaakaan tee. Ei me joka päivä vielä kuitenkaan hössötetä :-D

2 kommenttia:

 1. Nuo Mauri Kunnaksen joulupukkikirjat ovat kyllä niin nostalgsiia ja iättömiä. Vielä muistan, kun oma isoäiti niitä luki minulle ja serkuille vuosia sitten. Nyt saan itse lukea niitä sisarusten lapsille.

  Siskolla on muuten 3,5-vuotias, jolle on kyllä jo lietsottu joulun odotusta. (kuinkas muuten tontuista voisi puhua) Itsekin mietin tuota, että onko odotus lapselle liian pitkä, mutta totesin, että eihän tuon ikäinen vielä ajan kulumista niin pajoa meiti. Elää aika tehokkaasti hetkessä ja päivä kerrallaan.

  http://jouluhelinaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, kun linkitit myös tuon oman blogisi. Meidän on tarkoitus tehdä nyt tännekin kunnon joulublogilista. Lisään sen siihen :-)

   Meilläkin kyllä samat ajattelut - joulu tulee sitten, kun on tullakseen. Odottelu on ihan hauskaa myös pienille lapsille!

   Poista