tiistai 5. marraskuuta 2013

Glitterikuppikakut
Jo useamman vuoden ajan on näkynyt näitä erilaisia herkkukoristeita kauppojen joulukoristehyllyillä. Ja juu, ne houkuttelevat kyllä - niin minua, kuin lapsia.
 
Tein vaihteeksi joulukoristeiden osalta pientä inventaariota. Huomenna on tarkoitus alkaa kirppispöydänpito taas Akselissa (Espoossa) ja meinasin heittää osan joulukoristuksista myös sinne. Aina sitä jää jotain, mistä ei lopulta oikein tykkää, tai mistä muuten vain haluaa luopua. Ja sitten on niitä, mistä ei luopuisi millään.
 
Olen näiden kuppikakkujen osalta hieman epävarma. Toisaalta tykkään, toisaalta haluaisin joulukuusesta paljon yksinkertaisemman. Mielessä ei ole tällä hetkellä ollenkaan näin värikkään loistava herkkukuusi. Voihan näitä toki ripotella muuallekin.
 
Silti, vaikka tuo väriskaala ei oikein osu tässä keskellä syksyn harmautta, se alkaa houkutella joulua kohti mennessä. Jotain punaista täytyy joulussa myös olla. Sellainen ruotsalainen punavalkoinen maalaisunelma houkuttelee. Mutta toisaalta tykkään niin monesta muustakin.

Jotta homma ei mene ihan sekavaksi - itse en siitä tykkää - täytyy löytää joku hyvä ja sopiva kompromissiratkaisu. Kaikkea mahdollista en halua sekoittaa kuitenkaan.
 
Materiaaleista tykkään eniten villasta. Lisäksi pidän lasista, glitteristä ja rottingista. Kulutettu puu on myös tykkäyslistalla. Kävyt ja luonnonmateriaalit? Totta kai!
Mutta meneekö nämä kuppikakkuset kirppikselle huomenna, sitä harkitsen vielä. En nimittäin nyt meinaa säästää mitään, mistä en oikeasti sata lasissa tykkää. Toisaalta, nykyisin myös lapset sanovat mielipiteitään. Ja sieltä kuuluu: "halutaan säästää". Ehkäpä siis meidän joulukuusessa roikkuu tänäkin vuonna näitä muffinsseja :-)
 
Mutta nyt jatkamaan inventointia!


4 kommenttia:

 1. Nuo on ihania! Vielä kun niitä saisi musta-valko-hopean sävyisenä, niin sitten niitä tulisi meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin... Tämä väriskaala on pikkaisen liian värikäs mullekin... Haluaisin vain pelkkää hopeaa ja valkoista sekä vaaleanpunaista. Luulen, että nämä lähtevät meidän joulutorin kirppisosuuteen myyntiin :-D

   Poista
 2. Minä olen monta kertaa kaupoissa ihmetellyt, että kuka noita muffinsseja ostaa?!! Nyt sitten tiedän ainakin yhden ihmisen. :D Minusta ne eivät kuulu jouluun sitten ollenkaan!

  VastaaPoista
 3. Hih, hyvä että pääsit luopua näistä. Saivat hyvän kodin Fannyn huoneen joulukuusesta :)

  VastaaPoista