torstai 12. joulukuuta 2013

Kierrätysjoulukortteja


Tässäpä viime tippaan vielä muutamia yksinkertaisia joulukorttimalleja, joita voi toteuttaa kotoa löytyvillä kierrätysmatskuilla. Materiaalina toimivat tavallinen tai kierrätyskartonki, vanhat pakkauspaperit, sanomalehtipaperi tai kirjan sivut. Vähän dymoa ja washi-teippiä.

Minä olen käyttänyt Marimekon mainoksia monena vuonna. Onkohan tänä vuonna ilmestynyt uutta mainoslehtistä?

Mukavia askarteluhetkiä toivottelee

Nonna

8 kommenttia:

 1. Minulla on kyllä kortit valmiina, mutta odottavat vielä kirjoitusta....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo kirjoitin ja laitoin siihen punaiseen kuoreenkin, mutta muutama merkki vielä käyttämättä... Mutta ihan aikataulussa ollaan...

   Poista
 2. Ihania kortteja! Varsinkin nuo omppukortit ja kuusi ovat mukavan pirteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tytär piirsi minulle hieman epäsymmetrisen ompun mallin, ja se onnistui hienosti! Minäkin tykkään tuosta kuusesta, jossa on Sanna Annukan pirteä kuosi!

   Poista
 3. Kivoja kortteja! Täälläkin on käytetty kierrätysmateriaaleja, vanhoja lehtiä, vanhoja kuvia ja pakkauskartonkia. Tykkään siitä, että käytetään "roskia" ja askarrellaan niistä.
  Touhukasta loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkein parasta on munkin mielestä, jos pystyy tekemään kortit kierrätysmatskuista! Turha ostaa liian valmista askartelutavaraa. Touhukasta viikkoa sulle myös!

   Poista
 4. Tosi kivoja noi marimekkokortit. Täällä lähtee ihan vaan muutama kortti vanhemmille sukulaisille, jotka kortteihin ovat tottuneet. Delegoin ja K innostui askartelemaan - jee! Muut saavat tällä kertaa viestiä sähköisesti, vaikkei se kyllä ole sama ensinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ihan sama juttu, eli vanhempi sukupolvi saa kortit! Saa nähdä tuleeko tunnontuskia, kun itselle alkaa tippua kortteja kymmenittäin, jollei sadoittain... :)

   Poista