keskiviikko 4. joulukuuta 2013

ARVONTA!

Päätimme pistää arvonnan pystyyn!
Jokaiselta meiltä on yksi kässäily tässä palkintopaketissa :-)

Arvontaan voi osallistua, kun jättää viestin kommenttiboxiin.
Kerro mikä on juuri sun mielestä kivointa joulunodotuksessa tai millaisia askarteluja tai kässäilyjä tulee tehtyä ennen joulua.

Palkintopaketissa on muuten meidänä jokaisen yksi tuote: bambuinen tiskirätti, rintakoru / hattukoru / laukkukoru ja avaimenperä.

Jokainen saa yhden arvan.

Arvontaan ehtii osallistua tämän viikon loppuun asti, eli sunnuntaina klo 24 loppuu.
Arvotaan sitten palkinto heti maanantaina.

ONNEA JOKAISELLE!

33 kommenttia:

 1. mukavinta on sellainen yleinen fiilistely ja suunnittelu

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi, käyn usein täällä lukemassa. Asun Ruotsissa ja olen pitänyt omaa blogia jonkun aikaa ja nyt se keskittyy vain jouluhömppään, joulua kun rakastan yli kaiken. Käykää kurkkaamassa minkälainen on suomenruotsalainen joulunodotus! niinasnyttonott.blogspot.se. Perjantaina lähden katselemaan Tukholman joulua, Gamla stan ja ihanat joulumarkkinat, oi oi. Siitä lisää blogissa. //Niina

  VastaaPoista
 3. Muista jouluista poiketen en tänä vuonna ehdi kässätä yhtään lahjaa. :O) Joskus näin.
  Mukana kivassa arvonnassa.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukavinta joulunodotuksessa on viettää hämäränhyssyä, kun kynttilä luo herkkää valoaan ja mukissa höyryää kuuma glögi tai tee. Kun kuuntelee joulumusiikkia kirjoittaessaan joulukortteja tai leipoessaan. Pienet asiat, jotka antavat hyvän mielen. Oikeastaan joulunodotus on sitä parasta aikaa, kun asiat ovat vielä ajatuksen asteella ja askel kerrallaan ne toteutuvat.
  Kukka

  VastaaPoista
 5. Joulunodotus sujuu mukavimmin ompelukoneen hurinassa ja suklaakonvehti suussa!

  t. Orvokki

  VastaaPoista
 6. Päivi* tykkää värkätä jouluisia asetelmia.

  VastaaPoista
 7. Joulukoristeita lahinna teen,silla taalla Israelissa niita ei loydy eika joulu oikein nay taalla mitenkaan....

  VastaaPoista
 8. Aamu/iltahämärä ja kynttilät. Rauhaisaa. Hiljaista musiikkia. Virkkuukoukun heiluntaa, puikkojen kilinää ( eikun eihän bambupuikot kilisekään ;) ), tervanarun tuoksua, helmiä siellä sun täällä... Meneehän se joulunalusaika näinkin, ihanan rauhaisasti, kotia pikkuhiljaa koristellen.

  VastaaPoista
 9. Minun mielestäni joulun odotus itsessään on melkein parempaa kuin pelkkä joulu. Joulu on ihanaa aikaa, mutta vielä ihanampaa on valmistella joulua.

  www.kohtijoulua.fi

  VastaaPoista
 10. Joulun odotus on ihanaa aikaa, nautin koko joulukuusta. Tänä vuonna olen neulonut paljon lahjoja, niin perheen kuin ystävienkin paketeista paljastuu villasukkia. Myös pakettikortit olen tehnyt itse. Tykkään lahjojen paketoinnista, sen teen varmaankin ensi viikolla joku päivä kaikessa rauhassa:)

  lotttav [at] gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mun joulutunnelma alkaa piparien ja torttujen leipomisesta ja jatkuu joulumusiikilla ja glögillä.
  Myös puikot ja koukut on ahkeraan suihkineet ja ompelukone surrannut, sekä lahjoja että tuotteita joulumarkkinoille. Vähitellen joulukoristeet löytää paikkansa talossa, kyntteliköt ja tähdet ovat jo ikkunoilla.

  VastaaPoista
 12. Joulun odotuksessa on ihanaa se puuhailusta nauttiminen, lahjojen kääriminen ja vaikkapa uusien reseptien kokeilu. Lahjaksi on hauskaa leipoa ja tehdä ruokajuttujakin. Askarrella tykkään paljon, teen kortteja ja kirjoittelen kirjeitä. minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kynttilöitä ja glögiä, joululehtien selailua.. joulutunnelmaa! t.Reetta<3

  VastaaPoista
 14. Ihanaa joulunodotuksessa on juuri se odotus eli valmistelu ja puuhastelu. Kässään paljon ennen joulua ja miltei kaikki aikuisten lahjat on itse tehtyjä.

  VastaaPoista
 15. Kivointa joulunodotuksessa on pienet puuhastelut ja kodin pukeminen jouluasuun. Tykkään myös leipomisesta :)

  VastaaPoista
 16. Joulunodotukseen kuuluu niin paljon kaikkea:tuoksuja,musiikkia,jännityksen kutinaa,leipomista,ruoan järkkäämistä,lehtien,blogien,kirjojen jouluisia kuvia,tarinoita lueskellen katsellen,jouluhössötystä ja rauhoittumista. Askartelua lasten kanssa... annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Askartelu ja väkertely on kivaa ihan aina, mutta erityisen kivaa joulun alla. Joka vuosi olen ommellut koristeita pikkulahjoiksi, monena vuonna Tildan kaavoilla mm. lintuja, luistimia ja ornamentteja. Viime jouluna tein joulukuusia omalla kaavalla ja tänä vuonna aion tehdä ainakin mekkoja pikkuhenkareille ja lisää ornamentteja.

  VastaaPoista
 18. Joulunodotuksessa parasta ovat illat, kun hämärän tullen sytyttelee kynttilöitä ja jouluvaloja.

  VastaaPoista
 19. Hei! Joulunodotuksessa parasta on joulukoristeiden esiin ottaminen ja joulukorttien askartelu. Kodin tunnelma muuttuu marraskuussa totaalisesti, kun etsitään arkusta kyntteliköt ja muutamat koristeet. Pikkuhiljaa koristeita kaivetaan lisää ja joulutunnelma kohoaa. Lapset auttavat korttien askartelussa olemalla valokuvamalleina. ;)

  -A-

  VastaaPoista
 20. Kiitos ihanasta blogistasi :) Palkintopaketti on suloinen, tuollaista bambutiskirättiä olisi kiva päästä kokeilemaan.
  Nimim. Pinkkis
  girlwithoutwings(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Ihaninta joulussa on kiireettömyys ja yhdessä olun laittaminen :) hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Joulussa ihaninta on taianomainen tunnelma, läheisten ilahduttaminen ja ajan pysähtyminen sekä kauniiden pakettien värkkäily.

  VastaaPoista
 23. Jolulssa ihaninta on leipominen koristelu, lahjojen mietintä ja hankinta ja paketointi. Lämmin ja kutkuttava tunnelma joka huipentuu ihanaan rentoiluun perheen kanssa :)

  VastaaPoista
 24. Ihaninta on kodin koristelu jouluun ja lasten (sekä oma) riemu siitä!

  VastaaPoista
 25. mulla tulee aina hirvee neulomisvimma ennen joulua :) pakko alkaa neulomaan jotai lämmintä....
  osallistun arvontaan.
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Ihaninta on kynttilät ja odotuksen tunnelma :)
  T. LauraV.

  VastaaPoista
 27. Arvonnassa mukana. Ihaninta joulunodotuksessa on kynttilät, jouluvalot, kaikenlaiset suunnitelmat, niiden toteuttaminen... Tunnelma:) -Eve-

  VastaaPoista
 28. Lasten iloa on mukava katsella ja lukea hyvää kirjaa....

  VastaaPoista
 29. (En käsitä miksi vasta nyt tajusin liittyä lukijaksi tähän blogiin, huhhuh!)

  Vielä ehdin siispä mukaan, ihanat palkinnot!!♥ Meidän jouluvalmisteluihin kuuluu ainakin piparitalo ja piparit, sytykeruusut, pari pikkukuusta, stollen, jouluvalojen virittelyt, kynttilät palaa jatkuvasti...

  VastaaPoista
 30. Kivointa joulun odotuksessa on se , että sen jälkeen alkaa kevät !
  Kässäilynä risujutut ja pienet näperrykset kierrätysmatskuista, nyt myös siskolle valmistumassa villashortsit ja neule.
  Olen asunut siinä Nonnan nurkilla kaksitoista vuotta...nyt nelisen vuotta maalla...kaukana ruuhkasta.
  Ihania juttuja teillä....olsipa myyjäisiä ollut jo silloin vuosia sitten ;)
  Suloista jouilun alusaikaa !

  t.Leena

  VastaaPoista
 31. Hei, vielä ehdin mukaan arvontaan! Kivointa joulun odotuksessa on kaikenlaiset valmistelut, kunhan ne ehtii vain aloittaa ajoissa... sekä glögi, kynttilät, tunnelmointi, joulunpunaiset jutut ja lasten malttamaton odotus ♥

  VastaaPoista
 32. Ihaninta on tunnelmointi, rauha, joulun tuoksut, valot ja värit! Tämän vuoden projektina kaulaliina avokille, saa nähdä miten käy..edellisistä neulontatöistä yli 10v.. (;

  VastaaPoista